Cum functioneaza? - Asociatia Taxi Gratis

Cum Functioneaza Taxi Gratis?

Prin solidaritate si unitate putem dezvolta mediul in care traim.

Interactionam

Persoanele cu probleme grave ne contacteaza prin telefon sau prin intermediul apropiatilor. Isi expun problema, iar daca situatia pare reala, programam impreuna data / ora si locul unde ne vom intalni (unitati medicale sau domiciliu)

Ajutam

La ora programata, in ziua stabilita, ne deplasam cu autoturismul si preluam persoana care ne-a contactat. Cu toate ca autoturismul nu este special adaptat pentru carucioare cu rotile, daca acestea sunt pliabile, le putem pune in portbagaj.

Evoluam

Cu fiecare persoana ajutata, facem un pas inainte. Evoluam incet dar sigur spre dezvoltarea unui serviciu care ar fi trebuit sa fie deja prezent la noi in Romania: transportul gratuit pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a se descurca pe cont propriu.

Intrebari care ni se adreseaza Frecvent

Va sponsorizeaza cineva permanent cu benzina/motorina?

In afara persoanelor ca tine care se pot implica voluntar in proiect, nu beneficiem de nici o sponsorizare.

Ce autoturism folositi? Este donat de cineva?

Autoturismul folosit in acest proiect este cel personal, o masina necolantata, neinscriptionata. Modelul este Opel Vectra C.

De ce functioneaza acest proiect doar in sectoarele 2 si 3?

Acest serviciu este disponibil doar in sectoarele 2,3 deoarece in proiect este implicata o singura persoana. Aglomeratia, modul greoi de deplasare si limitele financiare ne obliga sa oferim acest serviciu doar in aceste doua sectoare.

Ajuta-ne sa dezvoltam acest proiect. Suntem dependenti de implicarea ta!

Taxi Gratis – Prezentare Video