Transport gratuit pentru cadre medicale

Doneaza

0737 952 873

Despre Taxi Gratis

Taxi Gratis nu este de fapt un Taxi.

Autoturismul folosit pentru acest proiect este unul personal, necolantat, neinscriptionat, iar persoana care se implica nu are profesia de taximetrist. Am ales aceasta denumire pentru a evidentia faptul ca transportul este unul gratuit, in regim de transport persoane.

Cum functioneaza?

– Persoanele cu probleme grave ne contacteaza prin telefon sau prin intermediul apropiatilor. Isi expun problema, iar daca situatia pare reala, programam impreuna data / ora si locul unde ne vom intalni (unitati medicale sau domiciliu).

– La ora programata, in ziua stabilita, ne deplasam cu autoturismul si preluam persoana care ne-a contactat. Cu toate ca autoturismul nu este special adaptat pentru carucioare cu rotile, daca acestea sunt pliabile, le putem pune in portbagaj.

– Cu fiecare persoana ajutata, facem un pas inainte. Evoluam incet dar sigur spre dezvoltarea unui serviciu care ar fi trebuit sa fie deja prezent la noi in Romania: transportul gratuit pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a se descurca pe cont propriu.

Misiune

Suntem adeptii faptelor bune, facute din suflet, neconditionat. Din acest motiv, credem ca nu conteaza cat de mult ajutam, ci faptul ca ne implicam zi de zi, incercand sa schimbam ceva. Acesta este motivul pentru care avem incredere ca putem dezvolta proiectele Taxi Gratis, prin ele schimband in bine vietile celor pe care ii ajutam.

Viziune

Taxi gratis ar putea fi mai bine descris ca fiind “un serviciu de transport medical non-urgenta”. Incercam sa suplinim lipsurile pe care le are sistemul medical din Romania, intervenind si fiindu-le cu adevarat alaturi persoanelor neajutorate.Nu putem dezvolta proiectul singuri, resursele noastre financiare si logistice sunt foarte. Suntem dependenti de implicarea ta.

Ne implicam

Sustinem in multiple moduri persoanele defavorizate, le suntem alaturi in cele mai grele clipe

Transport Gratuit

Ajutam persoanele cu probleme grave financiare si medicale, transportandu-le gratuit catre spitale / clinici medicale.

Alimente & Alte Bunuri

Organizam campanii de strangeri de fonduri pentru a oferi oamenilor nevoiasi alimente si alte bunuri

Servicii Medicale

Ajutam oamenii fara resurse financiare, prin organizarea de strangeri de fonduri, pentru operatii medicale si tratamente urgente.

Implica-te si tu!

Avem nevoie de tine. Suntem o mana de voluntari, nu putem sustine proiectele Taxi Gratis in totalitate.

6

Voluntari

5

Ani de Activitate

400+

Persoane Ajutate

11000

Prieteni

Voluntarii Taxi Gratis

Speram sa extindem rapid echipa Taxi Gratis. Cu cat suntem mai numerosi, cu atat putem ajuta mai multe persoane

Alex Bobes

Fondator

Parerile Sustinatorilor

Sponsorii Taxi Gratis

Ne mandrim cu persoanele juridice care ne sustin in aceasta initiativa