Dorim sa dezvoltam colaborări inovatoare și parteneriate strategice cu companii care împărtășesc viziunea noastră. Împreună cu partenerii noștri dezvoltăm programe ce sunt menite să protejeze și să promoveze drepturile persoanelor cu probleme grave financiare si medicale: oameni cu handicap, nevazatori, copii cu probleme grave de sanatate etc.

Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei etc.
Asocierea companiei cu o organizație de prestigiu cum este Asociatia Taxi Gratis aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaștere publică și o bună reputație.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: [email protected].

Sponsorizari

Un model de contract de sponsorizare puteţi găsi AICI

Sumele donate de contribuabili se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  • sunt în limita a 0,5 % din cifra de afaceri
  • nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc baremul de mai sus pot fi totuși înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Actul de sponsorizare va fi consemnat de către ambele părți pe baza documentelor ce atestă efectuarea sponsorizării.

Suntem recunoscători tuturor sponsorilor noștri, care vor fi incluşi în raportul anual de activitate al Asociatiei Taxi Gratis. Donațiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost efectuate, în concordanță cu activitatea specifică a Asociatiei Taxi Gratis.

Legislație

Sponsorii Asociatiei Taxi Gratis, vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilitățile prevăzute în Codul Fiscal al Romaniei, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p.

TITLUL II: Impozitul pe profit.
CAPITOLUL 2: Calculul profitului impozabil.
Art. 21 : Cheltuieli
(4) p) cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificarile și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplinește cumulativ următoarele condiții: 1. este în limita a 0,5 % din cifra de afaceri; 2. nu depășeste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru mai multe informații și detalii privind contractele de sponsorizare sau donațiile, nu ezitați să ne scrieți.

Persoană de contact: Alex Bobes
Email[email protected]

Tel 1: 0720 892 838
Tel 2: 0785 728 749