Ce este proiectul Taxi Gratis?

Impreuna suntem PUTERNICI!

Credem in persoanele de langa noi si in solidaritate.

Ce este Taxi Gratis?

Taxi Gratis este un proiect umanitar, prin care le oferim transport gratuit persoanelor cu probleme speciale, in Bucuresti. Suntem constienti de problemele pe care le intampina si le suntem aproape in momentele cand au nevoie de un mijloc de transport.

De cele mai multe ori, le oferim transport gratuit intre domiciliu si unitati medicale (la externare sau atunci cand trebuie sa revina pentru analize/tratamente periodice).

De ce facem asta Gratis?

Problema transportului in randul persoanelor cu dizabilitati sau cu probleme grave financiare & medicale este una extrem de serioasa. Obtinerea unui mijloc de transport reprezinta un calvar pentru marea majoritatea dintre ei. Au nevoie de ajutor, deci le suntem alaturi.

Ce autoturism(e) folosim?

Taxi Gratis nu este de fapt un Taxi. Autoturismul folosit pentru acest proiect este unul personal, necolantat, neinscriptionat, iar persoana care se implica nu are profesia de taximetrist. Am ales aceasta denumire pentru a evidentia faptul ca transportul este unul gratuit, in regim de transport persoane.

In realitate, proiectul Taxi gratis ar putea fi mai bine descris ca fiind “un serviciu de transport medical non-urgenta”. Incercam sa suplinim lipsurile pe care le are sistemul medical din Romania, intervenind si fiindu-le cu adevarat alaturi persoanelor neajutorate.

Cum functioneaza Taxi Gratis?

Implica-te si tu!

Suntem adeptii faptelor bune, facute din suflet, neconditionat. Din acest motiv, credem ca nu conteaza cat de mult ajutam, ci faptul ca facem ceva. Oricat de altruisti am fi, nu putem dezvolta proiectul singuri, resursele noastre financiare, logistice, sunt foarte limitate. Suntem dependenti de implicarea ta.

Exista multiple moduri prin care tu poti face diferenta. Fiind un proiect inca aflat la inceput, pentru a-l extinde, avem nevoie de suportul a cator mai multi oameni. Indiferent de modul in care te implici, noi iti suntem recunoscatori.

Implica-te si tu in proiect!

Taxi Gratis – Prezentare Video